Interview Radio Tequila Deinze – 27/11/2020

Zondag 29 november waren er in het programma UP-TO-DATE, aflevering 892, twee charmante dames te gast: Annick Jehaes uit Bilzen en Liesbet Moortgat uit Deinze.
Samen schreven ze een boek Je IMPACT als leerkracht vergroten.
Annick is leerkracht wiskunde, (loopbaan-)coach en trainer. Haar boek en bijhorend project Veerkrachtig voor de klas (2017) groeide uit tot een volwaardige onderwijsvorming waarmee ze al heel wat scholen enthousiasmeerde en inspireerde.
Liesbet is zelfstandig orthopedagoog en oplossingsgericht psychotherapeut. Haar passie voor onderwijs en ervaringen als leerkracht en leerlingenbegeleider verwerkt ze in diverse vormingsinitiatieven voor schoolteams. Met haar boek Aan de slag met je klas (2013) wist ze menig leerkracht warm te maken voor (meer) oplossingsgericht werken.
Voor de luisteraars van radio Tequila en meer bepaald van UP-TO-DATE wordt deze boeken weggeschonken.
Geïnteresseerd? Geef dan je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via peter@radiotequila.be en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar!

Deel dit artikel

Lentebrief 2021

De lente wordt steeds meer zicht- en voelbaar. De natuur ontpopt zich, de vogels dartelen en fluiten erop los, de dagen worden langer en lichter… en we hebben af en toe al mogen proeven van een zonnige, warme voorjaarsdag. Wat in de kiem aanwezig is, kan pas ontwikkelen mits de juiste ‘voeding’. In deze nieuwsbrief vind je mogelijks inspiratie om jouw persoonlijke groei te ‘voeden’.
Veel leesplezier.

Liesbet

Lees verder »

Winterbrief 2021

2020 heeft ons uitgedaagd op heel veel manieren. In de zoektocht naar verbinding met onszelf en elkaar hebben we heel wat creatieve wegen uitgetekend. We hebben opnieuw leren genieten van kleine, eenvoudige acties: de natuur opzoeken, stappen, fietsen, bakken, klussen of even niksen… het kon en mocht allemaal…

Lees verder »